MENIU

Viorica de la Clejani, infectată cu COVID-19, mesaj de pe patul de spital: Dacă eram vaccinatā, nu mi se întâmpla așa ceva!

Viorica de la Clejani, infectată cu COVID-19, mesaj de pe patul de spital

Viorica de la Clejani, bolnavă de COVID-19, a transmis un nou mesaj de pe patul de spital. Artista a fost internată la „Matei Balș” în urmă cu o săptămână, după ce s-a simțit foarte rău, ulterior fiind depistată pozitiv la coronavirus.  

Viorica Ioniță a fost internată urgent la spital săptămâna trecută, din cauza COVID-19.
 
„Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist! Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet! Respect!”, anunța la cîteva zile Viorica de la Clejani, pe Facebook.
 
Vestea bună, a recuperării rapide după boală, a dat-o tot artista, înr-un mesaj pe contul de socializare.
 
„Mā simt bine acum ! Am venit la spital cu toatā încrederea și mi-am pus toată speranța în medici și în Dumnezeu! Mulțumesc din inimă medicilor de la Institutul Matei Balș pentru toatā grija si sprijinul acordat !”, a anunțat artista, care a postat și un scurt clip video de pe patul de spital.
 
Asaltată de admiratori, pro și contra vaccinării împotriva COVID-19, artista a dat și mai multe răspunsuri mesajelor în care sunt acuzați medicii din spitale, tratamentele primite, dar și celro antivacciniste.
„Dacă eram vaccinatā, nu mi se intampla asa ceva!”, a răspuns Viorica de la Clejani celui care acuza medicii, apoi cuiva care susține că vaccinul nu ar fi protejat-o: „dar daca esti vaccinat, forma de covid este mult mai usoara ,nu se mai extinde asa repede”.

Cântăreața a fost externată joi de la Institutul „Matei Balș”, după o săptămână în care s-a luptat cu virusul. Artista nu se vaccinase împotriva COVID-19, după cum a anunțat soțul său, Ioniță de la Clejani, duminică, 19 septembrie.

„Viorica nu se vaccinase anti-Covid, dar lua niște medicamente… așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, spunea Ioniță de la Clejani, la câteva zile de la internare.