MENIU

Viorica Dăncilă l-a pus la treabă pe Tudorel Toader. Luni vrea raport pe recursul compensatoriu

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a primit termen limită ca, până luni, să vină cu un raport şi o evaluare privind efectele pe care le-a avut legea recursului compensatoriu. 

Tudorel Toader a anunţat, miercuri, că după întâlnirea pe care a avut-o cu Viorica Dăncilă, s-a ajuns la concluzia că trebuie făcută o nouă evaluare privind efectele controversatului act legislativ.

"Vom face o analiză generală a dinamicii fenomenului infracţional, vom face o nouă evaluare a datelor statistice privind beneficiarii, vom analiza cauzalitatea, structura, consecinţele faptelor comise. (...) Luni vom avea o intrevedere cu doamna priminsitru, îi voi prezenta rezultatul acestei evaluări, propuneri legislative şi non-legislative care pot fi luate. După discuţie, vă voi comunica măsurile care decidem a fi luate", a afirmat Toader. 

Referitor la actul legislativ în sine, Tudorel Toader s-a disculpat, din nou, de orice responsabilitate, afirmând că toţi factorii implicaţi în circuit au fost de acord sau nu au avut obiecţii.

Tudorel Toader, prima reacție în scandalul recidiviștilor criminali

Mai multe articole despre:
tudorel toader recurs compensatoriu