MENIU

Violeta Alexandru, după demisia din PNL: Nu vreau să-mi fie rușine când dau ochii cu oamenii

Fostul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a lansat un atac dur la adresa actualei conduceri al PNL, în discursul prin care și-a anunțat demisia din partid. La fel ca și Ludovic Orban, Alexandru a afirmat că a fost una dintre cele mai dificile decizii, însă a preferat să plece decât să nu-i mai poată privi în ochii pe alegătorii PNL care se simt trădați de actuala conducere. 

”Politica este o chestiune de încredere și nu ne permitem să pierdem încrederea oamenilor pentru că le-am promis că îi scăpăm de PSD. Alt motiv este că am observat o mare lașitate în PNL. Fie nu participă la ședințe, fie se fac că n-au ridicat mâna destul de sus. Când un om este laș este greu să iei decizii care nu sunt întotdeauna comode. Cât de ușor se ascund în spatele băncilor, nu acesta este modul în care eu și colegii mei vrem să facem politică," a afirmat Violeta Alexandru.

Fostul ministru al Muncii a lansat și un apel către alți colegi din PNL de a a urma exemplul echipei coagulate în jurul lui Ludovic Orban.

"Mi-am pus demisia cu greutate. Îi invit pe toți liberalii care știu că nu așa se face politică, va veni momentul în care se vor întoarce în stradă și le va fi rușine să se uite în ochii liberalilor”, a mai afirmat Alexandru.