MENIU

Violeta Alexandru: Am votat convinsă că românii au un potențial enorm care trebuie scos în evidență

Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru că este convinsă că ”românii au un potențial enorm care trebuie scos în evidență”. Cetățenilor plecați în străinătate, ministrul Muncii le-a transmis că aceste alegeri sunt și pentru schimbarea modului în care administrația își tratează cetățenii.

”Am votat cu convingerea că există în români un potenţial enorm care trebuie scos în evidenţă şi pe baza muncii lor şi a seriozităţii lor şi a dedicaţiei pentru a face bine. Într-adevăr, ţara se poate dezvolta şi schimba în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii, pentru viaţa fiecăruia dintre noi, pentru viaţa comunităţii noastre.

Pentru românii din diaspora aş avea următorul mesaj: nu este vorba doar despre găsirea unor locuri de muncă în România - ceea ce desigur reprezintă o prioritate pentru noi şi, categoric, este important ca ei să ia în considerare întoarcerea acasă - este vorba de mai mult. Este vorba de o schimbare de societate, de mod în care administraţia îşi tratează cetăţenii - că e vorba despre sistemul de sănătate, că este vorba despre sistemul de învăţământ, că este vorba despre civilizaţie în general. Mesajul meu este că revenirea lor în ţară înseamnă un semnal clar că România se schimbă. Cu siguranţă, mai avem mult de muncit, dar o vom face împreună şi o vom face de aşa manieră încât să se schimbe tot ce înseamnă sistem public, administraţie publică”, a spus ministrul Muncii.