MENIU

Violeta Alexandru, acuzații grave pentru Florin Cîțu: Ludovic Orban a fost umilit, un om care nu a greșit cu nimic față de PNL

Violeta Alexandru, PNL București

Violeta Alexandru, președintele PNL București și fost ministru al Muncii, acuză modul în care s-a votat la congresul de sâmbătă. Președintele PNL București.

Violeta Alexandru, susținătoare a actualului președinte Ludovic Orban, acuză că votul la congres nu a fost liber.

„Oamenii au venit să voteze liber , se uită o țara intreaga. Este un semnal foarte prost. Acest sentiment că nu s-a votat liber m-ar ingrijora, unn partid care practica metode de constrângere sa voteze. În sensul ca mi s-ar  spune ca trebuie sa fotografieze votul, ca să multumeasca pe cineva din ierarhia organizatiei. Oamenii au venit să voteze liber. Ludovic Orban a cerut membrilor PNL să aibă coloană vertebrală”, a declarat Violeta Alexandru înainte de anunțarea rezultatului final al voturilor la congresul de sâmbătă al PNL.

Întrebată de căderea PNL în sondaje în ultimele luni, fostul ministru al Muncii a replicat că principalul motiv este lipsa performanței Guvernului Cîțu. Violeta Alexandru a vorbit despre îngrijorarea actualului președinte Orban în legătură cu poziția PNL pe scena politică românească.

„În mod cert se taxează lipsa de rezultate la guvernare. N-are cum să nu influențeze modul în caree s-a derulat campania, atacurile. Ludovic Orban a fost în multe situații umilit, un om care nu a greșit cu nimic față de PNL”, a punctat Violeta Alexandru.

Președintele PNL București crede că se poate reveni: „E greu, dar nu imposibil. Președintele Ludovic Orban este literalmente îngrijorat de scăderea partidului după ani de muncă, după campaniile liberalilor”.

Întrebată dacă va câștiga Florin Cîțu următoru lmandat la conducerea PNL, Violeta Alexandru spune că „Ludovic Orban a dat acestui partid ani din viață. Noi trebuie să fim uniți și să vedem cum ne comportam intre noi si mai departe”.