MENIU

Violenţă extremă în Timiş: a intrat cu drujba în bar şi a ameninţat pe toată lumea

Scandal într-un bar din judeţul Timiş. Un bărbat de 43 de ani a dat buzna în local unde a băgat spaima în clienţi şi a făcut un adevărat dezastru. Acesta dorea să se răzbune pe patronul barului. 

Scandalul a început vineri seară. Bărbatul a oprit maşina în faţa barului, a coborât cu un par în mână şi a început să lovească în grătarele din faţa terasei, unde se făceau mici pentru câţiva clienţi. Acesta a reuşit să strice unul dintre grătare, însă i s-a rupt şi bâta.

Furios a luat din maşină un cuţit şi l-a înfipt în roţile microbuzului care aparţinea patronului barului. Şi cuţitul i s-a rupt, aşa că s-a întors la maşină de unde a luat o drujbă. Apoi a mers la angajaţii de la terasă strigând sa fie chemat proprietarul.

Cum patronul nu a apărut, agresorul a pornit drujba şi a retezat unul dintre stâlpii de susţinere ai terasei. În tot acest timp, unii dintre clienţi au fugit. Şi drujba a cedat pentru câteva secunde, iar bărbatul o loveşte cu furie de treptele de beton ale terasei, apoi reuşeşte s-o repornească şi se duce la maşina soţiei patronului, căreia îi taie roţile cu fierăstrăul.

Bărbatul a fost potolit în cele din urmă de şeful de post. Acesta a fost condus la sediu pentru declaraţii. Patronul barului spune că agresorul s-a supărat pe el în urmă cu şase luni, când acesta a venit la el la bar să bea. La un moment dat pentru că era târziu, iar bărbatul era foarte beat, patronul a refuzat să-l mai servească.

 

 

Mai multe articole despre:
drujba in bar