MENIU

Violență extremă - Doi copii bătuți și dați cu capul de pământ, într-un parc - Unul a suferit o fisură craniană

Barbat agresiv cu copiii în parc

Violență extremă într-un parc din Hunedoara. Un bărbat a trântit doi copii la pământ. Unul dintre minori s-a lovit puternic la cap și a rămas inconștient minute bune pe caldarâm.

UPDATE: Unul dintre copiii agresați a suferit o fractură craniană și a fost transferat de urgență la un spital din Timișoara.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Hunedoara a fost reţinut duminică după-amiază de poliţişti pentru 24 de ore, după ce a agresat un copil de 13 ani aflat într-un parc din localitate, trântindu-l de pământ.

Echipa de ordine publică trimisă la faţa locului a stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, tatăl copilului mai mic s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

"În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi, într-un moment de furie, l-a trântit la pământ, după care a plecat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Copilul agresat a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Din primele investigaţii, se pare că băiatul nu ar fi suferit leziuni grave, starea sa de sănătate fiind apreciată drept una bună, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Pe de altă parte, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliţiei Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Din cercetări a mai rezultat că băiatul de 13 ani, trântit de pământ, este nepot al agresorului, bărbatul fiind unchi al copilului.

În urma anchetei, bărbatul a fost reţinut, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie, dar şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public. n loc public). Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trantit la pământ  este nepot al tânărului  agresor (fiul surorii  soției sale), conform unor surse Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
violenta parc hunedoara copii batuti