MENIU

Alertă de schimbare radicală a vremii!

Am avut parte de un început de primăvară cu ninsori, viscol și ger, dar vremea se îmbunează, iar spre finalul săptămânii ne vom bucura din nou de maxime ce vor ajunge chiar și la 18 grade Celsius.

Astăzi vremea va fi normală termic în vest, nord, centru şi pe litoral şi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, în restul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 0...1 grad în sud-vestul Olteniei şi 11 grade în Banat. Cerul va fi noros şi temporar vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţãrii. Vor fi mai ales ninsori la munte, mixte în dealurile Olteniei şi ale Munteniei şi predominant ploi în celelalte regiuni. În special, în zona Carpaţilor Meridionali cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 10...15 l/mp. Dimineaţa va fi polei sau gheţuş pe arii restrânse în sud şi izolat în nord-vest, centru, iar la munte pe aproape întreg parcursul zilei.

În Capitală, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. -3...-2 grade dimineata si 3...4 grade la amiază. Cerul va fi noros și temporar va ploua, iar dimineața se va semnala polei sau ghețuș.

Miercuri vremea se va încălzi și va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 4 grade în nordul Moldovei și 16 grade în Banat. Va ploua în vestul, nordul și centrul țării și pe arii mai restrânse în rest. La munte vor fi mixte, favorizând depunerile de polei. Vântul va avea intensificări cu precădere în cursul zilei, la munte, dar trecător și în celelalte regiuni. Local dimineața și pe arii restrânse noaptea se va semnala ceață în zonele joase de relief, mai ales din sud și est.

În Capitală, vremea se va încălzi și va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. 0...1 grad dimineata şi în jur de 12 grade la amiază. Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat. Mai ales dimineața se va semnala ceață.

Joi vremea va fi mai caldă decât în mod normal în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade. Va ploua în vest, nord-vest, centru și sud și izolat în rest. La munte vor fi precipitatii mixte. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. Pe arii restrânse dimineața, în zonele joase de relief, cu precădere din sud și din sud-est, vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea va fi caldă. -2...0 grade dimineaţa şi 9...10 grade la amiază. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab. Dimineaţa vor fi condiții de ceață.