MENIU

Vindecare miraculoasă. Tumoarea fetiţei sărutate pe cap de Papa Francisc a dispărut. FOTO tomografie

<p>Vindecarea miraculoasă. Tumoarea fetiţei sărutate pe cap de Papa Francisc a dispărut&nbsp;</p>
<p>Vindecarea miraculoasă. Tumoarea fetiţei sărutate pe cap de Papa Francisc a dispărut&nbsp;</p>

O fetiţă diagnosticată cu o tumoare cerebrală pare să se vindece miraculos după ce Papa Francisc a sărutat-o pe cap.

Papa Francisc a sărutat-o pe Gianna Masciantonio, o fetiţă de un an, în luna septembrie, în timpul vizitei pe care a făcut-o în Philadelphia

"Este din ce în ce mai bine şi mai puternică", spune mama fetiţei. Părinţii fetiţei, Joey şi Kristen Masciantonio, descriu sărutul înaltului părinte că pe un miracol. Pentru a-şi susţine afirmaţiile, ei au arătat fotografiile tomografiilor făcute în lunile august şi noiembrie, iar diferenţele sunt notabile.

În prima tomografie, tumoarea este vizibilă, iar în cea făcută în luna noiembrie sunt vizibile doar nişte chisturi. Fetiţa a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală la puţin timp după naştere. Părinţii spun că de-atunci au trăit un coşmar şi aproape că rămăseseră fără speranţe când au aflat că tumoarea nu putea fi operată, conform bzi.ro.

Când Papa Francisc a ajuns în Philadelphia, Joey şi Kristen Masciantonio şi-au luat fetiţa şi au dus-o pentru a fi binecuvântată. Acum, speranţele lor au revenit şi cred că vor ajunge să-şi vadă fetiţă sănătoasă. "Credem că Papa este mesagerul lui Dumnezeu", au declarat soţii Masciantonio, pentru CBS.