MENIU

"Vin momente grele pentru Gabriel Cotabiţă!" - avertismentul crunt al medicilor

<p>Gabriel Cotabita</p>

După ce a zăcut inconştient, aproximativ o lună, pe un pat din Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, Gabriel Cotabiţă a uimit o ţară întreagă în clipa în care şi-a revenit. Cu toate că starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte de la o zi la alta, medicii ştiu cel mai bine ce-l aşteaptă.

"Acum este foarte bine. În curând va începe procedurile de recuperare fizică, iar atunci va fi o perioadă dificilă. Şi asta pentru că din omul puternic care făcea sport de cel puţin două-trei ori pe săptămână s-a transformat într-o persoană slabă, care nu poate face mai nimic fără ajutorul cuiva", susţin surse medicale din spital, pentru libertatea.ro.

Mai mult decât atât, acestea ne-au explicat că artistul va avea episoade depresive din cauza slăbiciunii şi a neputinţei: "Vin momente grele pentru Gabi Cotabiţă. O să treacă prin tot felul de stări emoţionale în perioada următoare. Dar cu sprijinul celor dragi, va trece probabil cu bine şi peste această încercare".

Cum s-a făcut bine de fapt Cotabiţă! Ce l-a ajutat să îşi revină

După trei săptămâni de comă, Gabriel Cotabiţă a reuşit, pentru câteva momente, să respire singur, a deschis ochii şi interacţionează cu cei din jur. Iniţial, şansele de recuperare ale artistului păreau mici, dar minunea s-a produs.

Apropiaţii susţin că evoluţia artistului a fost amplificată şi de tehnici Reiki, Cotabiţă însuşi fiind maestru al acestei terapii energetice care se bazează pe atingere şi autovindecare naturală a corpului, stimulată şi ajutată prin metode specifice.

Mai multe articole despre:
spital recuperare Gabriel Cotabiţă