MENIU

ALERTĂ MAXIMĂ: Vin din nou puhoaiele peste județul Galați! Ploile torențiale lovesc zonele care au fost ferite de inundații!

ALERTĂ MAXIMĂ: Vin din nou puhoaiele peste județul Galați! Ploile torențiale lovesc zonele care au fost ferite de inundații!

Vin din nou puhoaiele peste județul Galați, iar ploile torențiale lovesc acum și zonele care au fost ferite de inundații. În doar câteva minute, 20 de gospodării și drumurile din comuna Cuca s-au umplut de apă. Localnicii se tem de ce este mai rău. Spun că nu au unde să se ascundă de furia naturii și sunt îngroziți după ce au văzut că 7 oameni au murit luați de viituri chiar din case. Ciclonul Boris a lovit cu putere în estul țării. Mii de oameni încearcă acum să își curețe curțile de animalele moarte și să îndepărteze mâlul care le-a îngropat gospodăriile. 

Potopul a lovit dur și în comuna gălățeană Cuca, localitate care până acum nu a fost afectată de Ciclonul Boris. În doar câteva minute, curțile oamenilor s-au inundat, iar autoritățile au emis mesaj RO-Alert.

De teama puhoaielor, localnicii au început să își adăpostească păsările și animalele. Aceștia sunt îngroziți după ce satele vecine au fost grav afectate de vremea extremă.

Între timp, localnicii din zonele calamitate fac mărturii cutremurătoare. Nu mai au ce mânca și nici cu ce se îmbrăca și se luptă să scoată mâlul din gospodării.

Plouă din nou în Galați! Situație de criză pentru oamenii care și-au pierdut toată agoniseala! Imagini tulburătoare

Mai multe articole despre:
inundatii galati ploi