MENIU

VIITURILE au făcut prăpăd în județul Timiș: apele au năvălit în curțile oamenilor, zeci de localități au rămas fără curent

Viitură - imagine de arhivă

Codul roșu de ploi torențiale a făcut ravagii. Județul Timiș a fost lovit de viituri puternice, iar pompierii s-au luptat toată noaptea cu inundațiile și cu fenomenele meteo extreme. Curțile oamenilor au fost inundate, iar mai multe străzi au devenit impracticabile. 

@lugoj_info #inundacion #inundatii #fardea #lugoj#ploaie#torenti#ruperenori#timisoara #5pasidebine #misiuneatiktok #lugoj#news #stiri#lugojinfo ♬ sunet original - Lugoj Info


Ploile de cod roșu care au căzut aseară au lăsat în urma curți și străzi inundate în mai multe localități din județul Timiș. Orașul Lugoj a fost înghițit de ape iar pompierii au fost nevoiți să evacueze mai multe familii. Mașinile s-au deplasat greu pe străzile devenite adevărate râuri, iar viitura a lăsat mai multe localități fără curent electric.



În total, peste 50 de pompieri au intervenit pentru a evacua apa din gospodăriile oamenilor. Subsolurile mai multor blocuri au fost inundate complet, iar atât pompierii cât și locatarii s-au luptat pentru a scoate apa. Au adus și mai multe generatoare de curent pentru zonele rămase fără energie electrică. 

Mai multe articole despre:
viitura cid rosu timis inundatii curent electric