MENIU

Videoproiectoare. Cele mai bune oferte de pe piață

Videoproiectoare. Cele mai bune oferte de pe piață. Dacă vreți să vă bucurați de imagini mai mari, de calitate, în aer liber sau acasă, atunci un videoproiector este exact ce căutați.

Noi am făcut o selecție a celor mai mari reduceri, însă puteți accesa direct lista cu oferte printr-un simplu click AICI.

Videoproiectoare. Cele mai bune oferte de pe piață

Cu o reducere de 150 de lei, videoproiectorul Acer, care emite în SVGA și 3D și dispne de 2.800 de lumeni este o investiție excelentă pentru proprietarii de terase.

Dacă vreți să aflați mai multe despre acest model apăsați AICI.

Un alt videoproiector de calitate este modelul BenQ, care este foarte eficient în ceea ce privește consumul de energie.

Acest dispozitiv are o luminozitate excelentă și o durată optimizată de viață a lămpii, reglând automat și în mod inteligent puterea acesteia.

Puteți cumpăra acest videoproiector de AICI.

Videoproiectoare. Cele mai bune oferte de pe piață

Epson produce videoproiectoare excelente, iar acest model vine la pachet cu o reducere de 300 de lei din prețul inițial.

Dispune de sistemul CLO, care este o modalitate importantă de măsurare a capacității proiectorului de a furniza culoare, și este foarte ușor de folosit.

Îl puteți achiziționa de AICI.

Pentru pretențioși, videoproiectorul Sony ar trebui să fie o alegere excelentă.

Are un design compact, iar costurile de utilizare sunt reduse. Excelent pentru prezentări de afaceri, acest model are un contrast de 3000:1, care ajută la afișarea precisă a detaliilor.

Este disponibil AICI.

Unul dintre cele mai performante modele de pe piață este BenQ 3D W1300.

Un sistem home cinema de înaltă clasă, care aduce culori vii și intense în comparație cu majoritatea rivalilor de pe piață.

Îl puteți achiziționa de AICI.