MENIU

Videoclip incendiar cu purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Iași. Îmbrăcată sumar, tânăra afișează un mesaj provocator - FOTO

Roxana Andone, purtătoarea de cuvânt de la Prefectura Iași, a ajuns în centrul unei uriașe controverse, după un videoclip postat pe contul său de TikTok. În clipul cu pricina, tânăra în vârstă de 23 de ani, poartă o vestimentație provocatoare, cu un mesaj pe măsură, scrie BZI.

oxana Andone, purtătoarea de cuvânt de la Prefectura Iași, s-a făcut remarcată printr-o serie de clipuri provocatoare, încărcate pe contul său de TikTok.

Într-unul din ele, tânăra este îmbrăcată doar în lenjerie intimă și poartă un tricou pe care este inscripționat mesajul: „Am nevoie de bani pentru Porsche”, scrie BZI.

După ce a observat că filmulețul a intrat în atenția presei locale, Roxana Andone a restricționat confidențialitatea astfel încât să fie singura care îl mai poate vizualiza.

Contactat de reporterii BZI, prefectul de Iași i-a luat apărarea subalternei sale, afirmând că nu era în timpul seficiului și este sigur că pe viitor "o să fie mult mai atentă”.