MENIU

VIDEO Vicepremierul Dan Barna, mesaj de ultimă oră pentru județele codașe la vaccinare

Vicepremierul USR Plus Dan Barna a vizitat sâmbătă dimineaţă parcarea unei cazărmi din oralul natal Sibiu, unde a fost amenajat un centru de vaccinare drive. Barna a făcut un apel către sibieni să vină în număr cât mai mare la vaccinarea împotriva COVID-19. 

"E deja coadă de maşini, demarează şi la Sibiu acel drive-through, acea modalitate prin care vii cu maşina, parchezi, primeşti injecţia, în câteva clipe ne imunizăm, facem paşi înainte pentru lupta aceasta cu COVID. Singura variantă, vaccinarea, prin care putem să depăşim această pandemie. (...) Mâine dimineaţă va demara şi la Sala Thalia (din municipiul Sibiu n.red.) un alt flux de vaccinare.”, a declarat Dan Barna.

Vicepremierul a îndemnat și autoritățile din judeţele unde cererea pentru vaccin este scăzută să organizeze evenimente care să atragă oamenii.

"Până acum a fost vaccinarea pe platformă în clinici, acum iată, ducem vaccinarea mai aproape de cetăţean. (...) Un mesaj foarte clar: vaccinaţi-vă! Scăpăm mai repede de restricţii!”, a adăugat vicepremierul.

Dan Barna a menţionat că toţi membrii familiei sale sunt vaccinaţi, subliniind că vaccinarea a fost "o prioritate" pentru familia sa.

 

 
Mai multe articole despre:
dan barna centru de vaccinare drive thru