MENIU

VIDEO - Un om a murit în urma inundațiilor și zeci de case au fost distruse - Imaginile dezastrului din ultimele zile, din România

Inundații

Un om a murit și alte câteva zeci au fost evacuate din calea inundațiilor, în ultimele zile. Ploile continuă să facă mari probleme în țară.

Potopul s-a abătut peste zeci de județe din țară. 

Mii de gospodării au fost inundate, după ce mai multe râuri au ieșit din matcă. În Prahova, un bărbat a murit, după ce a fost luat de ape. Și DN1 a fost blocat în zona Nistorești, din cauza unei viituri puternice. Iar ploile nu se opresc, mai multe județe sunt sub coduri galben și portocaliu.

O viitură a blocat și DN1 Ploiești - Brașov în zona Nistorești. S-au format coloane kilometrice iar șoferii au avut de așteptat minute bune până la reluarea circulației

În orașul Sibiu și în comuna Șelimbăr mai multe străzi și curţi au fost inundate. Apa a trecut de nivelul roților mașinilor. Zeci de locuitori au solicitat ajutorul autorităţilor pentru a scoate apa din gospodării. Totodată, parcările subterane ale unor complexuri rezidențiale au fost invadate de ape.

Și în județul Mureș mai multe gospodării au fost inundate după ce un râu a ieșit din matcă.

Inundații au fost și în alte județe din țară.

Mai multe articole despre:
vremea ploaie mort inundatii