MENIU

VIDEO Scandal politic cu îmbrânceli la Focșani, între un reprezentant PNL și unul al PSD

VIDEO Scandal politic la Focșani, un politician PNL acuză un adversar de la PSD

Situație halucinantă la Biroul Electoral Municipal din Focșani. Un reprezentant al PNL susține că a fost sechestrat în sediul instituției și agresat de reprezentantul PSD, Bogdan Matișan. Poliția s-a autosesizat și a dechis un dosar penal, potrivit Realitatea Plus.

Cristi Irimia, liberalul agresat a semnalat în timpul ședinței că multe dintre semnăturile candidatului PSD la Primăria Focșani, erau false. 

Potrivit Jurnalului de Vrancea, președintele BEC i-ar fi permis liberalului să consulte listele cu condiția de a nu le fotografia sau filma. Ulterior, liberalul Irimia și-a notat într-un carnețel câteva nume, moment în care reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central i-a solicitat președintelui BEC să ia măsuri și în paralel s-a sunat la 112. nt descrise evenimentele:

PNL Vrancea a susține, într-un comunicat, că reprezentantul său, împuternicit de către PNL Vrancea să consulte lista susținătorilor candidatului PSD la Primăria Focșani, ar fi fost lipsit de libertate în mod nelegal, se arată în comunicatul PNL Vrancea.

sursă video: Jurnalul de Vrancea

Mai multe articole despre:
scandal bataie politic PSD PNL