MENIU

VIDEO - Scandal la o petrecere din Lugoj după ce un bărbat și-a întâlnit fosta iubită la un botez - A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Scandal la o petrecere din Lugoj

O petrecere de botez, care a avut loc duminică, în Lugoj, s-a încheiat cu un scandal de proporții. Jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță. 

Totul a pornit de la un bărbat eliberat recent din închisoare, care s-a întâlnit la petrecere cu fosta iubită, informează Opinia Timisoarei. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, individul a început să se manifeste violent.

Conflictul a degenerat imediat, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Din păcate, aceștia nu au reușit să calmeze spiritele. 

“Amploarea acestui scandal a impus intervenția jandarmilor în sprijinul colegilor polițiști”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

La scurt timp după ce individul a fost imobilizat, un alt participant la botez a sărit la bataie, asa ca jandarmii s-au văzut nevoiți să-l pună la pământ și să-l încătușeze.

Oamenii legii au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei.

Mai multe articole despre:
lugoj petrecere scandal jandarmi