MENIU

VIDEO | Scandal în centrul Timișoarei: Bătaie cu scaune la terasă - A fost deschis un dosar penal

Sursa foto: Captură video

A fost scandal în centrul Timișoarei, după ce mai mulți indivizi s-au luat la bătaie cu scaunele. Speriați, oamenii care stăteau liniștiți la terase, au fugit. Oamenii legii au deschis un dosar penal și încearcă să-i identifice pe cei implicați. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. 

Bătaia a avut loc la o terasă din centrul municipiului Timișoara. Câțiva indivizi s-au năpustit cu scaune și alte obiecte asupra altor bărbați ce se aflau la o masă. În câteva secunde, totul a degenerat, iar clienții speriați au fugit de la mese.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Oamenii au sunat imediat la 112 însă până să ajungă polițiștii, agresorii au reușit să fugă. Doar trei dintre cei implicați au fost identificați până acum.

,,Polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat până în prezent trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, pentru identificarea tuturor participianților, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun’’, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Mai multe articole despre:
bataie scandal timisoara terasa timis dosar penal