MENIU

PSD face miting de Ziua Mondială Anticorupție(VIDEO)

PSD contraatacă! Social-democrații răspund la protestele din Piața Victoriei cu contramanifestații. Primul miting de susținere a guvernului PSD va avea loc la Craiova, pe data de 9 decembrie. Ce nu știu pesediștii e că pe 9 decembrie este marcată ziua mondială anticorupție.

„Am hotărât să facem miting pe dată de 9 decembrie, probabil la ora 17.30-18.00, la Craiova, pentru că am tot văzut că sunt mulţi oameni care vin şi în spaţiul public şi în stradă”, a declarant Claudiu Manda.

„Am fost în jur de 1000 de oameni zilele trecute. Vrem să vedem, inclusiv noi, parlamentarii de Dolj, dacă avem o susţinere în continuare a oamenilor care ne-au votat şi sunt vreo 140.000 de oameni”, a mai spus Claudiu Manda.  

De mitinguri PSD se vorbește în partid de câteva săptămâni. Ideea a apărut că reacție la situația politică în care a intrat partidul. Asta după ce DNA a început urmărirea penală împotriva liderului social-democrat Liviu Dragnea într-un nou dosar de corupție.

Șeful PSD a precizat atunci că nu este de acord cu organizarea unui miting pentru susţinerea sa, dar nu poate împiedica o asemenea manifestaţie pentru sprijinirea programului de guvernare.

Premierul Mihai Tudose nu va fi prezent la mitingul care laudă activitatea Guvernului pe care l conduce. 

Opoziția critică dur răspunsul PSD la protestele anti-Guvern. 

„O contramanifestație care demonstrează că statul paralel e chiar PSD. Mi se pare foarte grav că coaliția la guvernare recurge la așa ceva încercând să mimeze  indignare a populației.E vorba de manifestări comandate politic, cu autobuzul”, a declarat  Vlad Aexandrescu, senator USR.