MENIU

VIDEO Prințul Charles îi sfătuiește pe români să-și petreacă vacanțele în țara lor

VIDEO Prințul Charles îi sfătuiește pe români să-și petreacă vacanțele în țara lor

Prinţul Charles al Marii Britanii îi îndeamnă pe români să îşi petreacă vacanţele în țara lor, pentru a-i descoperi „bogăţiile de necrezut”. Mesajul apare într-un film realizat recent şi prezentat marţi la reşedinţa sa din localitatea covăsneană Valea Zălanului. 

Moștenitorul coroanei și-a exprimat regretul că, din cauza pandemiei, anul acesta nu a putut călători în România, dar spune că va continua să pledeze pentru protejarea „comorilor unice” ale țării noastre.

Filmulețul promoțional de cinci minute a fost realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, producătorul seriei de documentare Wild Carpathia, cu scopul de a sprijini industria turismului din România, potrivit Agerpres.

Prinţul Charles, care narează acest film, își aduce aminte cum, în urmă cu 20 de ani, la prima sa vizită în România, a descoperit o ţară „uimitoare”, care de atunci i-a devenit aproape o a doua casă.

Gazda evenimentului de la Valea Zălanului a fost contele Tibor Kálnoky, administratorul casei de oaspeţi a prinţului Charles, dar și a altor proprietăţi ale acestuia, ce sunt oferite spre închiriere turiştilor. O noapte de cazare la casa din Viscri, în camera de oaspeți, costă 85 de euro, în timp ce o camera single poate fi închiriată cu 40 de euro.
 
Mai multe articole despre:
print charles romania viscri vacanta