MENIU

VIDEO | Politicieni ieșiți la colindat pentru voturi și like-uri

Politicienii petrec sărbătorile în familie. Cei mai mulți au postat fotografii pe rețelele de socializare alături de cei dragi, la brad sau de pe partie. Nu lipsesc nici mesajele inedite. 

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, petrece Crăciunul acasă. O adevărată ședință foto a marcat Ajunul. Firea s-a fotografiat la brad, alături de cei dragi.

Tot acasă petrece și liderul USR Dan Barna. Acesta a postat o poză cu băiatul său lângă brad. „Pentru mine și soția mea acesta este primul Crăciun în care nu am mai făcut bradul doar pentru noi, ci mai ales pentru fiul nostrum, Dan Damian care trăiește azi prima sa poveste de Crăciun”, a scris Barn ape o rețea de socializare.

Alături de familie petrece și fostul ministru al Muncii Raluca Turcan.

Bradul împodobit este lait-motiv pentru ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dar și pentru fostul premier Mihai Tudose.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a transmis alegătorilor Crăciun fericit într-un mesaj video.

„Vă urez un sfârșit de an minunat. Să vă liniștiți, să vă odihniți. Să intrați în 2022 cu fruntea sus, cu inima deschisă, cu zâmbetul pe buze. La mulți ani tuturor!”

Un mesaj mai puțin obișnuit a transmis ministrul Transporturilor. Sorin Grindeanu a postat o fotografie care însumează tot ce înseamnă transporturile din România.

Și președintele PNL a înregistrat un mesaj într-o ambianță mai puțin obișnuită, pe muzică rock.

„Crăciun fericit! Sunt sigur că 2022 o să fie plin de provocări, dar tot impreună le vom trece. La mulți ani și Crăciun fericit!”

Mai multe articole despre:
politicieni colindat craciun brad craciun