MENIU

VIDEO - Momentul în care o balenă scufundă o ambarcațiune în care se aflau doi oameni

Momentul în care o balenă scufundă o ambarcațiune în care se aflau doi oameni

Doi navigatori care se aflau într-o ambarcațiune au avut parte de o experiență de neuitat, după ce au fost „observați” de o balenă.

Scena pe care cei doi ghinioniști o vor ține minte toată viața a avut loc în SUA. Înregistrarea video surprinde momentul în care o balenă cu cocoașă apare brusc din apă, se ridică în aer apoi se prăbușește peste mica ambarcațiune de circa 7 metri, care a fost pur și simplu răsturnată.

Cei doi navigatori pot fi observați căzând în ocean în timp ce giganticul mamifer le răstoarnă barca.

Imaginile au fost surprinse de Colin Yanger, care a declarat că se afla pe o barcă din apropiere, iar cei de pe această ambarcațiune au reușit să salveze persoanele aflate în pericol.

Paza de Coastă a Statelor Unite a anunțat că nu există victime și a raportat incidentul atât la Center of Coastal Studies Marine Animal Hotline, cât și la National Oceanic and Atmospheric Administration.

Imaginile care surprind momentele dramatice din larg au devenit virale pe Internet. Din scurta înregistrare video, se poate observa cum cei aflati în barca de unde a fost filmat incidentul se grăbesc să intervină pentru a ajuta persoanele aflate în apă.

Studenții sar în apărarea lectorului universitar care s-a îmbrăcat în haine de femeie. Ce spune Universitatea București despre apariția inedită

Mai multe articole despre:
balena ambarcatiune barca