MENIU

VIDEO Mesajul pentru Putin al unei mame îndurerate, al cărei fiu a fost ucis în Bucha: "Ticălosule!"

Cadavre găsite într-o groapă comună din Bucha / Captură Youtube

O femeie din Ucraina care și-a pierdut fiul în masacrul de la Bucha îi transmite un mesaj dur lui Vladimir Putin. Copleșită de durere, femeia spune că va arăta lumii întregi pozele cu fiul ei ucis într-un subsol, în care apare cu mâinile legate la spate și torturat. "Dacă li s-ar întâmpla asta copiilor tăi?" întreabă mama în mesajul adresat lui Putin. 

În imaginile cumplite de după masacrul din orașul Bucha, o mamă și-a recunoscut fiul printre alte cinci cadavre găsite într-un subsol. Toți erau torturați și cu mâinile legate la spate. Fiul acesteia, Serghei, plecase de acasă pentru a ajuta la evacuarea localnicilor din oraș.

"Pentru ce? Pentru ce? Uită-te la mine! Uită-te la mine, ticălosule! Uite ce ne-ai făcut. Care este vina noastră? Cu ce am greşit? Aveţi copii. Cum ar fi dacă li s-ar întâmpla acelaşi lucru? Cum ar fi ca oamenii noştri să vină şi să vă spună că totul este o minciună. I-aţi crede?", se întreabă, plină de durere, GALYNEI MATYOSHKO, mama unui tânăr ucis în Bucha.

Femeia a rămas singură, iar acum se adăpostește într-o mănăstire. Spune că oricâtă durere i-ar provoca pozele cu fiul ei mort, nu le șterge din telefon pentru a arăta lumii ce a făcut armata rusă la ordinul lui Putin.

"De ce plâng în casa unui străin, iar eu nu mai am casă? Ticălosule! Nu vă suntem duşmani, suntem doar oameni. Suntem muncitori! Lăsaţi-ne în pace! Plecaţi! Nu vom veni cu voi!", spune femeia.

Femeia mai spune că rușii au venit peste ei ca un uragan și au provocat atâta durere încât nimeni nu își poate imagina. 403 cadavre au fost descoperite în orașul martir Bucha. Rusia nu a recunoscut atrocitățile.