MENIU

VIDEO - Luptă între un paznic în vârstă și o hoață într-un mall din Cluj, în timp ce toți filmează și comentează de pe margine

Luptă între un paznic în vârstă și o hoață de haine într-un mall din Cluj. Foto: YouTube

Ieri, 27 octombrie, un incident neobișnuit a avut loc în complexul Vivo Mall din Cluj, stârnind un interes aparte din partea vizitatorilor, care, în loc să intervină, au ales să devină spectatori pasivi ai unei lupte între un paznic în vârstă și o hoață de haine. Toate aceste întâmplări s-au desfășurat sub privirile curioase ale clienților, mulți dintre ei înarmați cu telefoane mobile pentru a surprinde fiecare moment al altercației.

Incidentul a început atunci când o femeie a fost surprinsă furând mai multe articole dintr-un magazin din mall. Paznicul, un bărbat în vârstă, a reacționat rapid, urmărind-o prin mulțimea aglomerată. Determinarea lui de a opri fapta nelegitimă s-a transformat într-o confruntare directă între el și hoață, care a încercat din răsputeri să scape din strânsoarea acestuia.

Altercația a captat atenția a numeroși vizitatori ai mall-ului, dar, în loc să intervină în sprijinul paznicului, oamenii au început să filmeze totul. Comentarii de genul „E supererou!” s-au auzit pe fundal, mulți dintre spectatori fiind mai interesați de a surprinde incidentul pe camerele lor decât de a contribui la restabilirea ordinii.

Interacțiunea între paznic și hoață a durat câteva minute. În ciuda eforturilor sale, paznicul a avut dificultăți în a o prinde, femeia reușind să se elibereze și să se îndepărteze rapid de locul faptei, fiind urmărită de angajatul firmei de securitate. 

Marea Britanie vrea să mute în România zeci de migranți tamili. Bomba, „scăpată” de presa din Albion

Mai multe articole despre:
mall hoata paznic firma de securitate