MENIU

VIDEO Klaus Iohannis, FĂCUT PRAF de susținători celebri. Ce-i transmit Oana Pellea, Tudor Chirilă și Lucian Mândruță

Klaus Iohannis pe bicicletă

Mesaje dure din partea personalităților care l-au susținut cu trup și suflet pe KLaus Iohannis. Muzicianul Tudor Chirilă l-a numit "ticălos" pe șeful statului, în timp ce jurnalistul Lucian Mândruță a rupt cartea scrisă despre președinte. Și actrița Oana Pellea a afirmat că votul ei a fost batjocorit de Klaus Iohannis. 

Exasperat de deciziile luate în ultima perioadă și de agravarea crizei politice, muzicianul și actorul Tudor Chirilă a avut, in stilul caracteristic, o intervenție extrem de acidă la adresa celui pe care l-a susținut în trecut

"Cred că sunteți un mare ticălos. ( ...) Eu nu v-am făcut ticălos așa, fără motiv. (....) Sunteți un ticălos pentru multe lucruri, dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară, în ultimele luni," a afirmat Chirilă într-un mesaj video.

La rândul său, jurnalistul Lucian Mândruță și-a rupt propria carte, pe care a scris-o după alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte.

"Ne-aţi livrat hârtie igienică, domnule preşedinte," a transmis acesta, dezamăgit.

Un mesaj dur a venit și din partea actriței Oana Pellea.

"Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere. Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…”, a scris actrița.