MENIU

VIDEO Jurnalist CNN, arestat în direct în timpul protestelor din Minneapolis

jurnalist cnn arestat

Scenă șocantă în mijlocul violențelor de stradă din orașul american Minneapolis. Un jurnalist CNN care transmitea în direct a fost arestat de poliţie, împreună cu întreaga echipă. La scurt timp, jurnaliștii au fost eliberații, iar guvernatorul statului Minnesota și-a cerut scuze. 

Jurnalistul Omar Jimenez, el însuşi afro-american, a fost încătuşat chiar în timpul unei transmisiuni live la locul protestelor masive care au loc în Minneapolis din cauza morţii în custodia poliţiei a lui George Floyd, un bărbat de culoare.

Echipa de filmare a lui Jimenez, inclusiv un producător şi un cameraman, au fost şi ei încătuşaţi de poliţie. Camera CNN a fost confiscată, dar a rămas deschisă, poliţiştii nefiind conştienţi că întregul eveniment a fost transmis live.

Ulterior, guvernatorul statului Minnesota a afirmat că ,,regretă profund" incidentul și că echipa de știri va fi eliberatăimediat. Oficialul a mai precizat că gestul polițiștilor este ,,inaceptabil", iar echipa CNN avea toto dreptul să fie acolo și să transmită.

Mai multe articole despre:
protest cnn trump twitter minneapolis