MENIU

Video INEDIT! Un șofer a înșelat MOARTEA. Videoclipul face înconjorul internetului. O secundă a făcut diferența

Momentul incidentului FOTO: Captura Video

Autorităţile olandeze au declarat vineri cod roşu în întreaga parte de vest a Ţărilor de Jos înainte de venirea furtunii Eunice, fapt ce a condus la suspendarea a numeroase zboruri şi la paralizarea traficului aerian, precum şi la închiderea mai multor şcoli şi centre de vaccinare, relatează EFE. Furtuna este atât de puternica, încât a scos din rădăcini copaci, iar oamenii au fost la un pas de moarte, ca în acestui șofer.  

În Olanda, din cauza furtunii Eunice, care se aseamănă cu un uragan, copacii au fost smulși din rădăcini și aruncați peste mașinile parcate. 

Furtuna este atât de puternică încât foarte multe zboruri și trenuri au fost anulate în vestul Europei. În Polonia, din cauza furtunii Eunice, mai multe persoane și-au pierdut viața. 

Și în Țările de Jos a fost emis cod roșu de furtună. În ciuda acestui lucru, foarte mulți cetățeni s-au riscat și au ieșit din casă. 

Așa se întâmplă și în cazul acestui șofer care a înșelat moartea. După o rafală de vânt puternic un copac a fost smuls din rădăcini și a fost aruncat pe carosabil. 

În acel moment, asa cum se poate vedea in filmulet, trecea o mașina care a evitat în ultimul moment impactul cu copacul smuls de vânt. 

Videoclipul a adunat sute de mii de vizualizări pe rețelele de socializare iar șoferul a scăpat doar cu o sperietură soră cu moartea pe care nu o va uita prea curand.