MENIU

VIDEO Incident la metrou! Fum dens în vagoane. Care este explicația Metrorex?

Călătorii care circulă vineri dimineața cu metroul în direcția Anghel Saligny, din Capitală, au apăsat butonul de panică și au deschis geamurile, din cauza fumului dens din vagoane.

Călătorii care circulă vineri dimineața cu metroul în direcția Anghel Saligny, din Capitală, au apăsat butonul de panică și au deschis geamurile, din cauza fumului dens din vagoane.

Martorii spun că fumul dens a apărut în ultimele vagoane ale metroului ce circula în direcția Anghel Saligny.

Călătorii au deschis toate geamurile și au apăsat butonul de panică.

În zonă se fac verificări pentru a se stabili ce a provocat incidentul de la metrou

Metrorex anunţă că, vineri dimineaţă, un călător al unui tren care circula pe Magistrala 1, în direcţia Preciziei, a apăsat butonul de alarmă din cauza unei degajări de fum, dar echipele companiei au constatat că era vorba despre o degajare de praf. Praful a ajuns în tren prin ventilaţie, la staţia Eroilor, unde au loc lucrări, precizează reprezentanţii Metrorex, precizând că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol.

Reprezentanţii Metrorex arată că, vineri dimineaţă, într-un tren caree mergea în direcţia Preciziei, pe Magistrala 1 de metrou, un călător a apăsat butonul de alarmă pentru a anunţa o degajare de fum în salonul trenului.

"Echipele Metrorex au verificat starea tehnică a trenului şi astfel nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfăşoară lucrări. Personalul Metrorex a acţionat în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole conform procedurilor în vigoare", spun reprezentanţii Metrorex.

Ei precizează cMtră circulaţia trenurilor de metrou nu a suferit modificări şi siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment.

Mai multe articole despre:
fum dens la metrou