MENIU

VIDEO. Incident GRAV la ORA DE SPORT. Copil de 9 ani, la spital cu o bucată de fier beton în picior

Un copil de nouă ani a fost dus de urgenţă la spital, după un accident la şcoală. Elevul avea o bucată de fier-beton în picior.

Un copil din localitatea argeșeană Merișani, care avea o bucată de fier-beton înfiptă în picior, a fost transportat, miercuri, la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, la fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare. Copilul în vârstă de aproximativ 10 ani a fost urcat într-o ambulanță, având în picior bucata de fier-beton lungă de un metru, provenită de la o boltă pentru vița-de-vie.

Conform aceleiași surse, minorul a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Pitești, unde se va interveni chirurgical pentru extragerea corpului străin. Autoritățile au început verificări în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul.

Potrivit unui cadru didactic de la școala din Merișani, Monica Toma, care l-a însoțit pe copil la spital, incidentul s-ar fi produs în curtea instituției de învățământ, la ora de sport.

Mai multe articole despre:
Piteşti copil spital copil rănit ora de sport