MENIU

VIDEO Haos în stațiunea Straja. Sute de amenzi, turiștii au rupt bariere, au clonat carduri de acces și au parcat la întâmplare

Foto: FB/Lucian Resmeriţă, primar Lupeni

Este haos în staţiunea montană Straja, din cauza valului de turiști. Autoritățile au dat sute de amenzi vizitatorilor needucați, care n-au respectat nicio regulă, dar sunt și anchete care vizează furturi din parcări cu pază sau alte infracțiuni. Semanlul de alarmă a fost tras chiar de primarul din Lupeni, localitate căreia îi este arondată stațiunea hunedoreană.

"În timp de o săptămână au apărut foarte multe ilegalităţi: clonarea cartelelor, distrugerea de şapte ori a barierelor, intrarea forţată a două autovehicule în parcare, înstrăinarea cartelelor de către administratorii de cabane, agresivitatea verbală cu responsabilii de la parcări, forţarea barierelor, parcarea ilegală a autovehiculelor în zone interzise, vinderea cartelelor. Toate neregulile care vor mai fi depistate, vor fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 2000 şi 2500 lei. Până acum au fost sancţionate sute de persoane”, a anunțat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Într-o nouă postare, edilulu a revenit cu atenționări privind furturile de parăcrile cu plată, pentru care a anunțat poliția.

Mai multe articole despre:
haos straja val de amenzi straja turisti vandali