MENIU

VIDEO | Gafă de PROPORȚII. Simona Halep întrebată când va sărbători titlul de la Toronto alături de fanii... maghiari

Simona Halep, moment stânjenitor la conferința de presă. Foto/Profimedia

Simona Halep a câștigat Turneul de tenis de la Toronto, iar la conferința de presă de după finală a fost întrebată de unul dintre jurnaliști când va sărbători titlul alături de fanii...maghiari.

Răspunsul Simonei a fost unul elegant, fosta lideră mondială precizând că nu va avea timp să sărbătorească alături de fanii români pentru că se va afla pe terenul de tenis, la Cincinnati, acolo unde va evolua în această săptămână la turneul de categorie WTA 1000.

Momentul poate fi văzut la 6:45

 

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Toronto și premiul în valoare de 439.700 de dolari, potrivit WTA. Odată cu acest premiu, românca a ajuns la suma totală de 40,1 milioane de dolari câștigată exclusiv din tenis, sume la care se adaugă contractele de imagine, reprezentare și sponsorizare.

Simona Halep se află pe locul 3 al tuturor timpurilor în clasamentul câștigurilor venite exclusiv din tenis, după surorile Serena Williams și Venus Williams, potrivit WTA.

Serena a câștigat 94,5 milioane de dolari din tenis, în timp ce Venus – 42,2 milioane de dolari. Cu câteva turnee importante la care va ajunge în fazele superioare, Simona Halep ar putea să o întreacă încă din acest an pe Venus Williams și să ajungă pe locul doi.

Mai multe articole despre:
simona halep toronto tilu fanii maghiari