MENIU

VIDEO | Femeie rănită pe munte, salvată de jandarmii montani din Buzău

Sursa foto: Captură video

O femeie accidentată pe un traseu montan a fost salvată de jandarmi. Aceasta se afla în drumeție împreună cu familia, însă nu a mai putut continua traseul și a sunat la 112, potrivit realitateadebuzau.net.

Incidentul a avut loc, duminică, în jurul orei 15:30, între Agatonul Nou și Agatonul Vechi. Au fost direcționate către zona indicată două echipaje de jandarmi din cadrul Postului Montan Nehoiu, cu echipament adecvat intervenției, și din cadrul Detașamentului Mobil, împreună cu pompieri din cadrul ISU Buzău.

Jandarmii montani din Nehoiu au intervenit și au ajuns la femeia accidentată pe traseu după aproximativ două ore de mers pe jos.

Cei doi soți și doi copii nu au mai putut continua drumul după ce femeia a căzut și s-a lovit la picior. Aceasta a primit ajutor și a fost transportată cu targa aproape un kilometru până la autospeciala ISU și transportată, ulterior, la spitalul din Buzău.

Celelalte persoane nu au necesitat îngrijiri medicale și au fost conduse în siguranță la autorismul proprietate personală.