MENIU

VIDEO Episod halucinant la TV. Un moderator rus l-a întrerupt brutal pe un militar care spunea că mor soldați în Ucraina

Episod halucinant, în direct la postul TV al Armatei Ruse, Zvezda TV. Un ofițer invitat în platou care tocmai relata că soldați ruși cu experiență mor în Ucraina a fost întrerupt brutal de moderator, care i-a spus că nu vrea să audă așa ceva, pentru ca apoi să recite, pentru telespectatori, discursul oficial al Kremlinului despre lupta împotriva "fasciștilor". 

Situația în platou s-a precipitat în momentul în care ofițerul rus a vrut să le aducă un omagiu camarazilor săi căzuți în luptă, fără vreo intenție aparentă de a condamna intervenția.

Simpla referire la faptul că în Ucraina mor militari ruși l-a scos însă din minți pe unul dinttre moderatori, care a sărit din scaun și a început să strige "NU, NU, nu vreau să aud așa ceva!", pentru a-l opri pe ofițerul care încerca să-și termine ideea, potrivit portalului polonez de știri Onet.

DIALOGUL DIN PLATOU

"Acolo [în Ucraina - n.red.] sunt oameni cu experiență de luptă, au fost în Afganistan, campania cecenă, în Donbass. Acolo, de fapt, băieții noștri, la fel ca forțele speciale din Donețk și Luhansk mor acum, iar țara noastră..." a spus căpitanul în rezervă Vladimir Jeranosjan, expert al Biroului rus de analiză militaro-politică.

În acel moment, unul dintre moderatori s-a ridicat în picioare și a reacționat vehement:

"Nu Nu NU NU. Nu vreau să aud. Stop!" 

"Ei... așteaptă o secundă”, a încercat ofițerul să-și continue ideea, dar a fost întrerupt brutal.

"Ce? Nu te poți opri?!" 

„Vreau să le onorez memoria...”, a comentat căpitanul. „Vreau doar să ne ridicăm și să păstrăm un minut de reculegere pentru copiii noștri care luptă acolo pentru Rusia și pentru Donbas”, a continuat militarul. 

În acel moment, moderatorul și-a ieșit complet din minți și a recitat, pe un ton aproape isteric, discursul oficial al Kremlinului. 

"O să vă spun ce fac copiii noștri acolo! Copiii noștri ucid reptile fasciste acolo! Acesta este un triumf al armelor rusești! Acesta este un triumf pentru armata rusă! Aceasta este renașterea Rusiei!".

 

Mai multe articole despre:
razboi rusia razboi ucraina putin propaganda