MENIU

VIDEO Diana Șoșoacă s-a răzgândit. S-ar vaccina anti-Covid, dar cu serul rușilor

Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a răzgândit. Senatoarea care susținea în trecut că vaccinurile nu au niciun efect și-ar dori acum să fie imunizată cu serul rusesc. Declarația a fost făcută la protestul din weekend, relatează Realitatea Plus. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a devenit celebră în urma declarațiilor controversate despre pandemie. A instigat în mai multe rânduri la încălcarea regulilor.
”Jos minciuna Covid cu salvările voastre mincinoase! Raportările sunt mincinoase, nu au legătură cu adevărul. Nicio restricție nu are bază legală. Încălcați restricțiile! Asta vă spune un avocat și un senator”, i-a îndemnat Șoșoacă pe cei prezenți la protestul din weekend. 

”Toate astea sunt abatoare ale poporului român pentru că acolo se va face vaccinarea forțată”, mai spunea senatoarea.

Protest anti-restricții în Capitală. Diana Șoșoacă, discurs delirant - Instigă lumea la nerespectarea măsurilor sanitare

Într-o altă postare, Șoșoacă a promovat ”vaccinul natural”: 

 

 

La protestul antirestricții din weekend, senatoarea s-a răzgândit. Nu mai vrea ”vaccin natural”, în vrea pe cel rusesc.
”De ce nu au negociat cu rușii Sputnik-ul V? Ce au cu rușii, noi nu trebuie să ne înțelegem bine cu toți vecinii?! Nu, politica în România a fost să ne putem în cap toți vecinii, să ne certăm cu ei, dar să ne înțelegem cu ăia de la 12.000 de km sau cu Germania sau cu Franța. În timp ce Germania, Franța sau America au relații de prietenie cu rușii și își iau gazele la preț de zece ori mai mic decât noi”, a declarat senatoarea în mijlocul protestatarilor. 

Citește și: ”Florin Cîțu: ”Sunt parlamentari care încalcă legea. Mă pot înjura, dar să poarte mască!” Ce spune despre Diana Șoșoacă”

Mai multe articole despre:
diana sosoaca vaccin anti-covid vaccin sputnik