MENIU

VIDEO | Crăciun cu înjunghieri în plină stradă. Scandaluri și bătăi în mai multe orașe din țară

Crăciun cu înjunghieri în plină stradă. Scandaluri și bătăi în mai multe orașe din țară

Sărbătorile de Crăciun de anul acesta nu au fost lipsite de scandaluri și bătăi în plină stradă. În Argeș, un tânăr a fost ucis cu o lovitură de cuțit în zona gâtului, iar într-un abator din Prahova, în urma unei răfuieli dintre doi muncitori sri lankezi, unul dintre aceștia a fost înjunghiat mortal. Și la Craiova, un bărbat de 26 de ani a fost tăiat pe brațul drept în urma unui conflict izbucnit între mai multe persoane, relatează Realitatea Plus. 

În Argeș, un tânăr de 29 de ani din localitatea Vlădești a fost înjunghiat mortal în zona gâtului în urma unui conflict apărut pe fondul consumului de alcool. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața acestuia. Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să se dispună măsuri preventive în privința acestuia.

Și în Prahova, doi muncitori sri lankezi s-au luat la ceartă, iar în urma răfuielii unul dintre ei și-a pierdut viața. Celălalt a fost și el rănit și a ajuns la Spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor.

Probleme au fost și la Craiova. Un tânăr de 26 de ani a fost tăiat pe braț de un tânăr de 17 ani, membru al familiei concubinei sale. Între acesta și familia fetei ar fi izbucnit un scandal în plină stradă. Băiatul a fost transportat la spital cu mașina de poliție, iar pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Mai multe articole despre:
craciun scandal batai injunghieri