MENIU

VIDEO| Casă distrusă de un bărbat care a furat o mașină. De teamă să nu fie prins, a călcat prea mult accelerația

Un bărbat a intrat cu mașina furată în zidul unei case. Foto: captură Jandarmeria Română

Aventura unui bărbat din Craiova care a furat o mașină, duminică noapte, nu a durat mai mult de jumătate de oră. Fiind urmărit de jandarmi, hoțul a intrat cu autoturismul în peretele unei case, provocând pagube majore și rănindu-se grav. 

În jurul orei 02:00, un echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova a observat un bărbat care forțase portierea unei mașini, după care a demarat în trombă. Aceștia au plecat în urmărirea lui.

Într-o curbă însă, din cauza vitezei și a carosabilului acoperit cu zăpadă, bărbatul a derapat într-o curbă și a intrat în zidul unei case.Imobilul a fost grav avariat, iar hoțul a fost rănit. 

”30 de minute. Doar atât a funcționat planul unui bărbat care a furat o mașină. 
(...) Mașina a ieșit de pe carosabil și a intrat cu viteză destul de mare în peretele unei case. Daunele au fost serioase, iar bărbatul care se afla la volan avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Colegii noștri l-au scos din mașina avariată grav. Cum acesta se afla în stare de inconștiență, au solicitat ajutorul medicilor, care au apărut în timp util și l-au dus la spital”, a transmis Jandarmeria Română într-un comunicat. 

După ce starea de sănătate i se va îmbunătăți, bărbatul va fi cercetat nu doar pentru furt, ci și pentru distrugere.

Mai multe articole despre:
casa distrusa hot de masini jandarmeria craiova