MENIU

VIDEO | Bătaie în plină stradă, între două clanuri rivale, într-o comună din Vaslui

Bătaie în plină stradă între două clanuri rivale, într-o comună din Vaslui. Foto/Captură video

Zeci de oameni s-au bătut pe străzile din comună Băceşti, judeţul Vaslui. Totul a început de la iubirea dintre doi tineri din clanuri rivale. 

Zeci de femei și bărbați au lovit cu pumnii și picioarele mașina familiei băiatului care a avut o relație cu o copilă de 14 ani dintr-un clan rival.

Furioși că băiatul ar fi întreținut relații sexuale cu copila, oamenii au vrut să-l linșeze. O femei a aruncat cu pietre în autoturism, iar șoferul a scăpat după ce a demarat în trombă.

Vecinii au sunat la 112 și la fața locului au ajuns echipele de interveție care au calmat spiritele. 

“În data de 22 mai a.c., ora 15:09, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Băcești, județul Vaslui, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii și liniștii publice. La menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea apariției de fapte antisociale, participă și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. În urma conflictului, 3 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală de pe raza municipiului Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Mai multe articole despre:
bataie clanuri tigani bacesti vaslui