MENIU

VIDEO - Accident grav la Orheiul Bistriței - Un bărbat se află în stare gravă după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Accident grav

 Un accident cumplit a avut loc în Bistrița Năsăud. Un bărbat de 63 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat cu mașina în stâlp.  Șoferul a rămas încarcerat și inconștient, iar salvatorii l-au scos dintre fiare în ultimul moment. 

Accidentul a avut loc pe raza satului Orheiu Bistriței, iar mașina a mai acroșat un autoturism în localitatea Jelna. Victima nu a putut fi testată cu etilotestul pentru că a avut nevoie să fie intubată. Echipajele medicale au dus bărbatul la urgențe la Spitalul Județean Bistrița. 

Bărbatul prezenta un traumatism cranian sever, a fost intubat, stabilizat și evacuat spre UPU-SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

”Conform primelor verificări efectuate, un bărbat de 63 de ani din Ragla, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Orheiu Bistriței, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care a fost proiectat pe carosabil. Conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital, neputând fi testat cu aparatul etilotest”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Mai multe articole despre:
accident orheiul bistritei