MENIU

VIDEO 8 milioane de lei pentru o clădire cu scări care duc în... TAVAN. Explicația constructorului

Clădire nouă cu scări care duc nicăieri
Clădire nouă cu scări care duc nicăieri

O clădire nouă, construită cu aproape 8 milioane de lei, are scări care duc direct în... tavan. Este vorba despre căminul cultural din localitatea Dumbrăvița, din Timiș. Mai mult, constructorul a placat scările cu granit și a pus și balustrade, care se opresc tot în plafon, relatează Realitatea Plus. Primarul critică eroarea de construcție și lipsa de viziune.

Construcția noului cămin cultural a început în 2018 și ar fi trebuit să fie gata la sfârșitul anului trecut.

Lucrările sunt făcute în proporție de 85%, însă deja au apărut problemele. Primarul localității, Horia Bugarin, a constatat că imobilul are două scări care se opresc... direct în tavan.

”Sunt două scări, sunt placate cu granit, au balustradă vopsită, făcută din beton care se termină în planșeu. Când l-am întrebat pe constructor ”Domnule, dar de ce ai făcut scara asta?” mi-a spus că așa era pusă în proiect. Nimeni nu a venit să ne spună, suntem de râsul lumii, suntem caricatură. Totul pornind de la această lipsă de viziune în proiecte, de a face un caiet de sarcini bine pus la punct și de a alege niște furnizori de servicii buni”, a declarat revoltat edilul.

Primarul susține că sunt probleme și cu tavanul, dar și cu parchetul care deja s-a deteriorat.

Reprezentanții firmei de proiectare a clădirii îl contrazic însă pe edil și spun că scările au fost gândite în așa fel încât, în viitor, să se poată realiza terasă deasupra imobilului.