MENIU

Victor Rebengiuc: „Este un moment de răscruce. Toată lumea să meargă la vot pentru a înlătura acest pericol!”

Mesajul lui Victor Rebengiuc pentru al doilea tur la prezidențiale! Marele actor îi îndeamnă pe români să meargă la vot duminică pentru a „scăpa” de „pericolul PSD”. Acesta a comentat acid și prestația candidatului PSD  la Cotroceni, Viorica Dăncilă, la dezbaterea de marți cu jurnaliștii.

 

Victor Rebengiuc spune că alegerile prezidențiale de duminică reprezintă „un moment de mare răscruce în privința viitorului țării noastre. Menținerea la Putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră”, într-o declarație pentru RFI.

Actorul critică prestația Vioricăi Dăncilă la dezbaterea de marți cu presa:

„Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului. N-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă”, a mai declarat Victor Rebengiuc la RFI.

Întrebat despre proiectele de țară prezentate de cei doi candidați, Rebengiuc este de părere că este vorba doar despre cel al președintelui Iohannis.

Există numai un singur proiect de țară: proiectul domnului  Iohannis. Iar doamna Dăncilă vine cu proiectul lui Dragnea. Ea are de terminat proiectul lui Dragnea, despre asta e vorba. Proiectul falimentar al lui Dragnea, care a dus țara în situația în care se află acuma”, a concluzionat marele actor, la RFI.