MENIU

Victor Rebengiuc: Cu ce te împiedică pe tine căsătoria dintre doi bărbați sau două femei?

Victor Rebengiuc: Cu ce te împiedică pe tine căsătoria dintre doi bărbați sau două femei?

Actorul Victor Rebengiuc spune că pentru el o familie înseamnă "o uniune consimțită între doi, trei, patru, cinci, șase, șapte oameni" de a trăi împreună în bune condiții și bune înțelegeri.

Artistul este de părere că nu se poate da o definiție familiei, pentru că poate nici nu este vorba de o familie în cazul celor care militează pentru legalizarea legăturii între două persoane de același sex.

"Nu trebuie să spui neapărat. Poate că nici nu este vorba de o familie în direcția celor care sunt criticați că vor să capete o legalizare a unei legături între două persoane de același sex. De ce să nu le dai voie? Cu ce te împiedică pe tine căsătoria sau legătura legală între doi bărbați sau două femei?", a declarat actorul la emisiunea "În fața ta" de la Digi24.

"Ce se întâmplă? Se dărâmă ceva? Am avut colegi, cred că mai am și acum care au această opțiune pentru genul acesta de viață. Nu m-au deranjat cu nimic, sunt oameni normali, colaborăm foarte bine. Nu se întâmplă nimic", a mai arătat actorul Victor Rebengiuc, care a adăugat că este vorba de "niște oameni normali, unii foarte cultivați".

Mai multe articole despre:
familie Victor Rebengiuc