MENIU

Victor Ponta: „Lumea știa că Florian Coldea e consilierul lui Edi Rama”! Legăturile cu premierul albanez

Victor Ponta: „Lumea știa că Florian Coldea e consilierul lui Edi Rama”! Legăturile cu premierul albanez

Victor Ponta a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Realitatea PLUS că generalul Coldea ar fi fost consilierul premierului albanez Edi Rama, acuzat de trafic de arme, persoane, și droguri. Toate aceste dezvăluiri au apărut în presa albaneză imediat după ce s-a declanșat ancheta destructurării Statului Paralel. 

În cadrul interviului, Ponta a declarat că știa că Florian Coldea avea relații cu Edi Rama. Ponta, a cărui familie a avut de suferit de pe urma lui Coldea, îl apără și se tot întreabă retoric ce ne privește pe noi ce se întâmplă la albanezi și mai ales cu Coldea. Acesta spune că lui Edi Rama nu îi pasă de investigațiile din România pentru că are sprijinul americanilor. 

„De ce i-a trebuit lui Rama consilierul Coldea nu știu. Dar sunt absolut convins că știa lumea în România că e consilier. Eu știam. Cui m-a întrebat, i-am spus. Credeți că putea să meargă Coldea în Albania fără să i se fi aprobat de către președintele Academiei?”, a spus Victor Ponta.

Ponta: Kovesi a lucrat întotdeauna în interesul puterilor străine! Dezvăluiri fără precedent despre legăturile cu Florian Coldea

Mai multe articole despre:
victor ponta statul paralel coldea