MENIU

Victor Ponta, dezvăluiri incredibile: ”Pe Dragnea, doar noi putem să îl dăm jos”

Victor Ponta și Corina Crețu au fost invitați, marți seară, la Realitatea TV, la emisiunea ”Legile Puterii”, moderată de Denise Rifai. Liderul Pro România și comisarul european au făcut dezvăluiri despre jocurile puterii. 

”Nu știu dacă a fost farmecul meu de vină sau greșelile pe care le-au facut cei care conduc acum PSD pentru că doamna Crețu a fost de multă vreme membru PSD, înainte ca eu să devin membru. Dincolo de acțiunile de europarlamentar, am propus-o pentru funcția de comisar european în 2014 pentru a obține un portofoliu foarte important, de dezvoltare regională. Cea mai mare problemă a României erau fondurile, iar din câte știu, dintre oamenii pe care România i-a propus în funcții internaționale, doamna Crețu împreună cu echipa sa au reușit ca banii europeni veniți în România să fie de la 7 miliarde la 15 milarde de euro, nerambursabili”, a spus Victor Ponta legat de venirea Corinei Crețu în Pro România, dar și despre activitatea sa de comisar european. 

”Eu cred că PSD s-a îndepărtat de la dorințele cetatenilor, de la o viață mai bună, de la contsruirea spitalelor, autostrăzilor. Politica, din punctul meu de vedere, este satisfacția de a face ceva pentru oameni. În loc să găsim soluții, acest partid, PSD, a ales să mă atace pe mine, prin voci care nu mă cunoșteau. Eu cred că dușmanii României sunt cei care sabotează dezbaterea economică și socială a României”, a spus Corina Crețu. 

Victor Ponta a vorbit și despre starea de sănătate a fostului premier al României, Mihai Tudose, care a suferit, marți, un infarct care i-a pus viața în pericol. 

”Eram la masa de prânz, la ora 18.30 urma să anunțăm lista de candidați. La un moment dat, i s-a făcut foarte rău, noroc că era Nicu Bănicioiu, care a sunat la 112, apoi i-a acordat primul ajutor, partea de resuscitare, au venit ambulanța, SMURD-ul, și slavă Domnului, că a fost dus la spitalul care trebuie, că nu toata lumea știe să intervină în cazul unui infarct”, a spus Victor Ponta. 

Mai mult decât atât, liderul Pro România a făcut câteva declarații bombă despre jocurile de putere de la conducerea PSD.

”Toți PSD-ișii sunt dați afară din PSD, trebuie să nu fii PSD-ist ca să conduci în PSD. Dragnea vrea să vândă Portul Constanța, Aeroportul Otopeni, Romgaz și tot ce a mai rămas”, a mai spus Ponta. 

Fostul premier și ministru de Externe de la Chișinău, Iurie Leancă, va candida la europarlamentare pe lista Pro România. Potrivit liderului Pro România, politicianul din Republica Moldova va ocupa locul patru la alegerile europarlamentare din 26 mai. Oficial, numele lui Leancă va fi anunțat miercuri, mai spune Ponta.

Întrebat despre declarația pe care a făcut-o Dragnea, cum că ar fi stat ”la căpătâiul” lui Ponta la spital, liderul Pro România a spus: ”Domnul Dragnea ori e mitoman, ori, nu știu, ia droguri pentru că nu a fost niciodată la spitalul la care am fost eu internat. A fost la Istanbul, o dată, la hotelul la care stăteam, împreună cu domnul Tăriceanu. Nu a stat la căpătâiul meu, a stat lângă mine, pe un fotoliu.”

În încheiere, Ponta a ținut să precizeze de ce lui Liviu Dragnea îi este teamă de el, de Pro România. 

”Pe Dragnea, doar noi putem să îl dăm jos, nu poate nimeni să îl dea jos pe Dragnea, doar Pro România poate să facă acest lucru și tocmai de asta îi este frică lui Dragnea”, a încheiat liderul Pro România. 

Mai multe articole despre:
PSD Victor Ponta Corina Creţu Pro Romania