MENIU

Victor Ponta, dezvăluiri despre Statul Paralel: „Te puneau într-o situație imposibilă”

Victor Ponta a reacționat în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, după ce fostul edil al orașului Iași, Gheorghe Nichita a declarat că generalul Coldea și pionii Statului Paralel l-au pus să îl toarne pe fostul premier pentru a scăpa de închisoare.

„Li s-a întâmplat multora acest lucru, eu știu asta de la 7, 8 persoane care au fost chemate pentru diverse motive și le zicea: fă un denunț lui Ponta. Păi nu știu nimic de Ponta... lasă că își spunem noi ce să scrii. Majoritatea au refuzat, dar sunt și oameni care au depus denunțul asupra mea încercând să obțină acel articol cu reducerea pedepsei dacă denunți pe cineva.

Am fost chemat la DNA. Da, acolo procurorii recunosc mi-au și zis: hai domne că asta a făcut denunț, dar știm că minte.

Te puneau într-o situație imposibilă, te prindeau cu ceva sau îți inventau ceva, apoi îți spuneau dacă nu depui plângere dacă nu pui tehnică pe tine, să te înregistrăm o să mergi tu la închisoare... erau foarte duri.

Toți au primit această ofertă, de la Uncheșelu, ziceți de Ponta și scăpați voi. Oamenii nu mă cunoșteau și n-au făcut pact cu diavolul.

De la Gigi Nichita știu sigur că i s-a întâmplat acest lcuru. A fost umilit, mi se pare nedrept ce i s-a întâmplat. Sper că totuși, la un moment dat, după alegeri, cineva să zică: hai să închidem trecutul, dar nu să-l închidem de tot, să stabilească ce a fost atunci ca să nu se mai repete”, a spus Victor Ponta.

Florian Coldea, la controlul judiciar pe o motocicletă electrică! Noi imagini cu generalul negru

Mai multe articole despre:
victor ponta statul paralel