MENIU

Victor Ponta: Bineînțeles că sunt trist. O să stau câteva zile cu familia mea

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că este "trist", că îi pare foarte rău pentru cei care l-au sprijinit în alegeri şi a arătat că în zilele următoare "o să stea puţin cu familia sa, care suferă mai mult decât el", scrie Mediafax. 

"Bineînţeles că sunt trist, îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În acestă seară, zilele următoare, o să stau puţin cu familia mea, care suferă mai mult decât mine, dar mâine avem şedinţă de Guvern şi de săptămâna viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta. El i-a rugat pe ziarişti să nu se supere dacă nu o să răspundă la întrebări, arătând că toate întrebările acum sunt pentru noul preşedinte Klaus Iohannis.

"Vă rog să nu vă supăraţi, dar n-aş vrea să mai stau la întrebări acum, cu siguranţă o să vă răspund la toate întrebările, acum însă toate întrebările sunt pentru noul preşedinte, domnul Iohannis, iar eu pot doar să vă asigur de faptul că mi-am dorit cel mai mult ca în România preşedintele şi primul-ministrul să lucreze împreună pentru ţară, eu pot să fac lucrul ăsta şi cred că va putea să-l facă şi domnul Iohannis", a adăugat Victor Ponta.

 Mai multe pe Mediafax