MENIU

Victor Ponta, despre conflictul Dragnea - Tudose: "Există o singură soluţie"

Victor Ponta, abandonat de PSD. Surse: Ponta s-a întâlnit cu premierul maghiar Viktor Orban

Fostul premier al României Victor Ponta comentează evenimentele din ultimele zile pe contul său de Facebook. "Tudose s-a decis să fie Prim Ministru", a scris Ponta, care a precizat că "asta este o veste bună". Pe de altă parte, acesta spune că Tudose are o mare problemă. "Guvernează încă cu oamenii cu oamenii lui Dragnea". Soluţia: Tudose să preia conducerea PSD. 

"Tudose s-a decis să fie Prim Ministru - asta este o veste bună ! Cât ne costă însă pe toţi această decizie şi mai ales ce şanse are? După ce din Noiembrie 2015 am avut doar Guverne "Dragnea" ascunse în diverse forme se poate schimbă ceva sau nu? Ce ne aşteaptă în România? În 24 de ore Tudose poate să scape de oamenii prin care Liviu Dragnea şi “Cartelul de la Teldrum” controlau banii şi activitatea Guvernului : Sevil Shaideh şi Mihai Busuioc - Dragnea va rămâne doar cu “secretara” Carmen Dan ( restul miniştrilor sunt oportunişti sau insignifianţi) şi o puzderie de “soldaţi” prin eşaloanele doi şi trei", a scris Victor Ponta pe contul său. 

Acesta mai spune că dacă Dragnea rămâne şef la Partid totul va merge din rău în mai rău. "Dragnea va sabota Guvernul din Parlament, va controla alte instituţii unde şi-a plantat oamenii ( în primul rând Curtea de Conturi) , va anunţă zi de zi măsuri populiste şi va da vină pentru orice problema pe Tudose ; va spune din nou pe la toate colţurile că Tudose ( că şi Grindeanu) este vândut “Sistemului”; va face propagandă anti Guvern în Partid şi va folosi toate resursele TELDRUM că să cumpere jurnalişti, analişti şi sondaje de opinie care să atace în locul lui - în timp ce el va afişa un zâmbet mieros şi va face declaraţii de iubire exact că Pablo Escobar pentru victimele sale! Rezultatul va fi un dezastru", a explicat fostul premier.  
 
"Există o singură soluţie cât de cât bună în acest moment: Tudose să preia şi conducerea PSD şi să încerce să guverneze bine / dacă Grindeanu reuşea acest lucru în iunie azi nu mai aveam deloc asemenea probleme!", a conchis Victor Ponta.
 

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Tudose dragnea ponta ponta dragnea