MENIU

Victimele stomatologului acuzat de viol depun plângere. Ancheta se mișcă greu, spune avocatul vedetei TV, Ștefania Costache

Poliție

Victimele dentistului violator se pregătesc să depună plângeri la poliție. Una dintre ele este vedeta TV Ștefania Costache, care așteaptă de mai bine de o oră la Secția 14 de Poliție. Ea a venit însoțită de avocat, relatează Realitatea PLUS. 

Până în prezent, două plângeri penale au fost depuse, însă la Secția 14 s-au prezentat deja Ștefania Costache împreună cu avocatul său.

"Este o bătaie de joc a Secției 14 și a Poliției Române, în general. Este cuvântul meu împotriva cuvântului lor. Problema mare este că domnul (polițistul de caz - n.r.) nu este aici și nici nu a lăsat documentul prin care noi trebuia să mergem la INML să plătim analizele (...) Totul este așa, o nebuloasă. Vrem să vorbim cu anchetatorul care de un an și ceva nu a făcut absolut nimic. Mi se pare o bătaie de joc și rog toate organizațiile profesionale să se autosesize. Este ora 10:00 și domnul (polițistul de caz - n.r.) este plecat pe teren. Înțeleg de la Ștefania că o astfel de situație s-a mai întâmplat deja și se perpetuează. Documenul pe care trebuia să ni-l elibereze durează 30 de secunde să îl eliberezi și nu ține de competența procurorului. Este de competența polițistului de caz. Este o dispoziție care o autorizează pe ea să plătească niște bani pentru statul român pentru propriile ei analize", a afirmat avocatul vedetei TV, referindu-se la faptul că polițistul care instrumentează cazul a plecat pe teren și i-a lăsat să aștepte, fără să știe pentru cât timp și fără să-i anunțe în acest sens. 

La rândul său, Ștefania Costache a afirmat că victimele stomatologului sunt, în prezent, "descurajate" de modul în care se desfășoară lucrurile în această anchetă.

"Vă dați seama, se uită de o săptămână la televizor, văd totuși o persoană care apare cu nume, prenume, care dă toate detaliile, fetele vad cât mă lupt, am un grup cu ele unde vorbim și, totusi, observă că nu se întâmplă nimic. Ce motiv ar avea să treacă prin același lucru dacă rezultatele nu sunt unele benefice pentru noi?", a afirmat vedeta TV. 

În prezent, în acest caz au apărut cel puțin 7 victime, dar numărul lor ar putea depăși 10, potrivit unor informații citate de Realitatea PLUS. Rămâne de văzut câte din aceste acuzații vor deveni oficiale.

În cauză a fost deschis un dosar penal, astfel că oamenii legii vor trebuie să ia fiecare caz în parte și să stabilească ce s-a întâmplat cu adevărat.

Totul a pornit de la mărturia șocantă făcută de o vedetă de televiziune, care susține că în urmă cu un an ar fi fost agresată sexual. Ea s-ar fi întâlnit cu medicul dentist într-o primă fază pentru a vedea ce este de făcut în condițiile în care avea probleme cu dantura, iar mai apoi ar fi fost drogată, dusă în apartamentul acestuia și agresată sexual.

Într-o scurtă declarație apăruta în presă, medicul se apără și neagă acuzațiile care i se aduc.