MENIU

Vicepreședinta Statelor Unite și soțul ei s-au vaccinat anti-COVID cu serul de la Moderna

Vicepreședinta Statelor Unite și soțul ei s-au vaccinat anti-COVID cu serul de la Moderna

Kamala Harris (56 de ani), şi soţul ei, Doug Emhoff, s-au vaccinat marţi împotriva COVID-19, conform agenției de presă Reuters. Vaccinul, creat de compania Moderna, a fost administrat la United Medical Center din Washington. Pentru a se obţine o eficienţă maximă, este nevoie de administrarea unei doze iniţiale şi a unui rapel, scrie Agerpres.

Kamala Harris: ''Doresc să încurajez pe toată lumea să se vaccineze. Literalmente, este vorba despre salvarea de vieţi. Am încredere în ştiinţă şi cei care au creat şi aprobat acest vaccin sunt oameni de ştiinţă''.

Anterior, altor oficialităţi americane, printre care preşedintele ales Joe Biden şi vicepreşedintele în exerciţiu Mike Pence, le-au fost administrate doze de vaccin produs de Pfizer/BioNTech.

Biden a anunţat că va face o prioritate din combaterea epidemiei de COVID-19, care a dus la infectarea a peste 19 milioane de americani şi a cauzat moartea a 334.000 de persoane în SUA. El a primit doza iniţială de vaccin săptămâna trecută, iar momentul a fost transmis de posturile de televiziune din SUA.

Mai multe articole despre:
kamala harris vaccinare anti coronavirus