MENIU

Șefia ANAF, bătută în cuie. Premierul Dăncilă a numit și al treilea vicepreședinte al Fiscului

Viorica Dancila

Mihai Bogdan Lari a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial, potrivit Agerpres. Mihai Bogdan Lari a ocupat, anterior, funcţia de Şef al Biroului Vamal Otopeni din cadrul Direcţiei Generale Regionale de Finanţe Publice Bucureşti.

Este al treilea vicepreședinte ANAF numit de premierul Viorica Dăncilă. Şerban Andrei Nistor, numit vineri vicepreședinte ANAF de premierul Viorica Dăncilă, era șeful Administrației Județene a Finanțelor Teleorman.

Şerban Andrei Nistor și Alexandru Drăghici au fost numiţi vicepreşedinţi, cu rang de subsecretar de stat, ai ANAF, iar Ion Petruş a fost numit inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF.

Deciziile vin după ce trei vicepreşedinţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Nicolae Pietrăreanu, Daniel Florin Anghel şi Daniel Mihai Tudor - care aveau rang de subsecretar de stat au fost eliberaţi din funcţie prin decizii ale premierului Dăncilă. Tot vineri, au fost demişi trei inspectori generali adjuncţi antifraudă.

Ionuţ Mişa a fost numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată miercurea trecută în Monitorul Oficial.

Ionuţ Mişa a deţinut funcţia de ministru al Finanţelor Publice în Cabinetul Mihai Tudose și a înlocuit-o pe Mirela Călugăreanu în poziția supremă din Fiscul românesc.

Mai multe articole despre:
ANAF Fisc Mihai Bogdan Lari